2020-08-11 16:56

Prințul Paul Philippe, internat pe Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Ploieşti

 |  12:39
Prințul Paul Philippe, internat pe Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Ploieşti

Prințul Paul Philippe a fost internat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești, pe Secţia de cardiologie. Prinţul ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri percheziţii, inclusiv la locuinţa omului de afaceri Remus Truică.

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, medicul Andrei Ilinca, a declarat că prințul Paul s-a prezentat miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Acesta a fost consultat și investigat, după care a fost internat pe Secția de cardiologie.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că prințul Paul Philippe ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziții, inclusiv la locuinţa lui Remus Truică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-09

In legatura cu acest articol...

Prințul Paul Philippe, vizat în dosarul lui Remus Truică privind retrocedările ilegale

CORUPŢIE. Ample percheziţii DNA în Bucureşti şi Ilfov
Parerea ta...

CAT
09 Dec 2015

Printze, baga repede la Ciorbea o petitie ceva, ca dupa cum vad ti-a cam venit si tie vremea. Sau poate te ajuta pretenu' Basexu....
LIA = PARASUTA DIN UMBRA !
09 Dec 2015

Adevarata smenarita din umbra este asa-zisa printesa Lia, in fapt o ordinara care a mai gasit un prost cu potential financiar si pe care l-a aburit pana s-a insurat cu ea. In plus, ambii au murdarit Casa Regala, exact ca niste pui de cuc. RUSINE !! Pe cand auzim despre doua condamnari cu executare + deposedare de bunuri luate cu japca si decadere din drepturi, inclusiv regale ?
CROCODILUL FLAMAND
09 Dec 2015

CE NAIBA PARCA NU E CLAR...POLITICIENII AVEAU NEVOIE DE O JUSTIFICARE CA SA FACA JAFURILE DE LA A-N-R-P.......EI SUNT OAMENII "PRINTULUI"....DOAR CA PRINTUL ERA CAM NELEGITIM...CE CONTEAZA...BANI SA IASA..O GRAMADA DE PROFITORI S-AU BATUT PE COMISIOANE...CONCLUZI?VAI DE CAPUL ROMANILOR,AU AVUT PARTE DOAR DE CIRC SI DE JEFUITORI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz