2020-07-13 08:45

PROBLEME cu furnizarea apei calde în sectoarele 4 și 5 ale Capitalei

 |  19:10
PROBLEME cu furnizarea apei calde în sectoarele 4 și 5 ale Capitalei

Mai multe puncte termice din sectoarele 4 și 5 ale Capitalei furnizează apă caldă de consum sub parametrii normali, în special la orele de consum maxim, a anunțat sâmbătă Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti. Motivul este intrarea în revizie a unor porţiuni din reţelele de termoficare, simultan cu efectuarea reviziei la CET Progresu, care aparţine Ministerului Economiei.

Alimentarea cu agent pentru apă caldă de consum pentru punctele termice din aceste sectoare a fost preluată de CET Sud, a precizat Termoenergetica.

Până pe 8 iunie, când se va finaliza revizia la CET Progresu, reluarea furnizării în parametrii normali a apei calde se va realiza gradual pentru fiecare punct termic afectat. Termenul maxim estimat pentru realizarea reglajelor este de 72 de ore.

De asemenea, după încheierea sezonului de încălzire 2019 - 2020, au fost începute, în toate sectoarele din Bucureşti, lucrări de reparaţii şi înlocuire a porţiunilor de conductă deteriorată. Intervențiile sunt programate să dureze între 24 şi 48 de ore în fiecare punct de lucru și doar în cazuri excepţionale să fie prelungite.

Lucrările vor fi efectuate în toate sectoarele din Capitală şi vor fi anunţate, atât prin postarea de afişe la scara fiecărui bloc aflat în această situaţie, cât şi centralizat, pe site-ul CMTEB - la rubrica "Lucrări programate".

Toate opririle în furnizarea apei calde sunt anunţate pe site-ul instituţiei - www.cmteb.ro, la secţiunile "Avarii", "Lucrări programate" sau "Funcţionare sub parametri". Tot acolo sunt menţionate cauzele opririi, zonele afectate şi orele estimate de repunere în funcţiune. Aceste informaţii sunt actualizate în permanenţă în funcţie de situaţia existentă pe teren.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-23Parerea ta...

ABRAMBURICA
23 Mai 2020

Cind se fac reparatii si inlocirii la conductele de incalzire centrala ? Unde sunt banii alocati ? Parca incepuse un control la primaria generala si care este rezultatul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz