2020-06-05 10:28

Posibile probleme în reţeaua ORANGE cu serviciul de emitere ROVINIETĂ şi peaj prin SMS

 |  14:54
Posibile probleme în reţeaua ORANGE cu serviciul de emitere ROVINIETĂ şi peaj prin SMS

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibilă o întrerupere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a serviciului de emitere rovinietă şi peaj prin SMS în reţeaua Orange România. Totul din cauza unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele companiei de telecomunicaţii.

În perioada 23 august, ora 23:00 - 24 august, ora 05:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul serviciului de mesagerie scurta (SMS) să fie întreruptă în reţeaua de telefonie mobilă Orange România, ca urmare a unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele Orange.

"În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeşte achitarea rovinietei/peajului prin SMS, clienţii Orange au obligaţia de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalităţi puse la dispoziţie de către CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicaţia mobila etarife), prin SMS în reţele de telefonie Vodafone, RCS, Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi", arată CNAIR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine