2020-08-10 22:54

PROBLEME mari pe Aeroportul Otopeni. Două curse au întârzieri de peste 12 ore

 |  22:38
PROBLEME mari pe Aeroportul Otopeni. Două curse au întârzieri de peste 12 ore

Probleme la aeroportul Otopeni. Două curse Blue Air care trebuiau să ajungă demult în Spania, la Malaga și în Cipru la Larnaca, nici nu au chemat călătorii la îmbarcare. Aproape 12 ore de întârziere au adunat până acum aceste avioane.

Contactată de Digi24, o pasageră a zborului întârziat spune că reprezentanţii companiei aeriene le-au transmis că „nu au avioane”.

„Situaţia noastră este că stăm şi aşteptăm să ne spună ceva reprezentanţii companiei aeriene care, din păcate, nu ne oferă o explicaţie plauzibilă să înţelegem şi noi ce se întâmplă – mai stăm, nu mai stăm... Nu au avioane, asta ar fi explicaţia reprezentanţilor companiei.

Că au întârzieri de la destinaţiile de la care vin şi nu au avioane, nimic plauzibil, nimic din care să putem înţelege şi noi cam cât ar trebui să mai stăm. Aici sunt persoane şi pasageri şi din Bucureşti care au cerut explicaţii şi au vrut să ştie dacă pot pleca şi reveni, dar nu avem nimic concret.

Tocmai aceasta ar fi revolta. Înţeleg, sunt probleme, imaginile aici sunt greu de privit. Stăm pe scaune, am văzut chiar o persoană care a părăsit scaunul cu rotile şi s-a întins pe două scaune. Explicaţia revoltătoare este că nu au avioane.

Sunt şi persoane care se întorc la lucru, care se întorc la locurile lor de muncă în Cipru, sunt şi străini”, a spus ea la Digi24.

Digi24 a încercat să ia legătura cu reprezentanţii companiei aeriene, însă până la această oră nu am primit un punct de vedere din partea acestora. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz