2019-10-15 22:18

Procurorii verifică dacă ISU a făcut controalele preventive pe platforma Pionierul

 |  09:14
Procurorii verifică dacă ISU a făcut controalele preventive pe platforma Pionierul

Procuratura verifică dacă ISU a făcut controalele preventive pe întreaga platformă Pionierul, în condiţiile în care acolo au mai avut loc trei incendii în ultimii ani.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a afirmat că nu ştie de ce nu au avut loc verificări până acum, dar procurorii vor verifica dacă cei de la ISU şi-au făcut sau nu datoria.

”Aici putem să dăm ca o întrebare către colegii de la ISU București. Nu am răspunsul aici. Eu știu că au trimis controale acolo, dar pe platforma Pionierul, cel puțin din ce mi s-a explicat, erau alte hale care erau departe de locul în care funcționa discoteca. Platforma este foarte mare din câte am înțeles. Ei dacă au avut incendiu într-o hală care era separată au stins incendiul, au verificat, după care au avut în altul, au stins și au verificat”, a precizat Raed Arafat.

Pe platforma unde era amplasat clubul Colectiv au mai avut loc trei incendii.

”Aici nu pot să vă spun explicația de ce nu au mai mers și alții în controale și asta sigur o să apară în anchetă pentru că asta face parte din ancheta Procuratorii. Procuratura va verifica cu siguranță dacă la nivelul ISU București au făcut tot ce trebuia făcut și și-au făcut datoria. Acest lucru va fi verificat de procuratură printre altele. Cu siguranță că acest lucru va fi inclus în ancheta lor”, a subliniat Raed Arafat, potrivit b1.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-04Parerea ta...

VAMPIR
05 Noi 2015

Comunist informator arab , ramas dupa Ceausescu . Alfel nu intra in gasca P S D . A facut afaceri cu masini , instrumente , aparate si medicamente ,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray