2019-08-19 15:23

PROFESORII dau în clocot. Ministerul Educaţiei a ANUNŢAT când va vira SALARIILE

 |  19:03
PROFESORII dau în clocot. Ministerul Educaţiei a ANUNŢAT când va vira SALARIILE

Ministerul Educaţiei Naţionale transmite, printr-un comunicat de presă, că angajaţii din Învăţământ nu vor primi salariile înainte de Paşte, ca în cazul altor bugetari, şi cum era şi normal, ci abia săptămâna viitoare, pe 13 aprilie.

"Pentru Ministerul Educaţiei Naţionale, la fel ca pentru toate unităţile aflate în subordine/coordonare, finanţate de la bugetul de stat, prin bugetul MEN, data de primire a salariilor este 14 din luna curentă, pentru munca prestată în luna anterioară. Data de 14 nu este aleasă întâmplător ca zi de salariu, ci pentru că sistemul are nevoie de timpul fizic cuprins între zilele de 1 - 14 ale lunii pentru a pregăti documentele primare şi cele de plată. Volumul mare de muncă este dat de dimensiunea sistemului, numărul mare de unităţi de învăţământ şi de salariaţi", reiese dintr-un comunicat remis de MEN.

Potrivit instituţiei, luna aprilie este importantă pentru că salariaţii din învăţământ beneficiază de o majorare salarială aplicată de la 1 martie 2018, iar întocmirea documentelor contabile nu poate începe mai devreme de închiderea ultimei zile lucrătoare din luna pentru care se realizează plata.

În consecinţă, având în vedere că data de 14 aprilie este anul acesta într-o zi de sâmbătă, salariile vor fi plătite vineri, 13 aprilie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04

In legatura cu acest articol...

SINDICATELE din învățământ se REVOLTĂ: „SALARIILE să fie plătite în avans, așa cum a promis premierul DĂNCILĂ!”
Parerea ta...

ANONIM
05 Apr 2018

Mai votati mafia psd acum d-lor profesori ? Cum ati putut crede promisiunile unei organizatii mafiote (psd ) condusa de un puscarias analfabet si degenerat mintal cu apucaturi dictatoriale ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray