2020-08-08 03:05

Profesorii pot primi pensii speciale

 |  10:56
Profesorii pot primi pensii speciale

Parlamentarii vor să își mai spele din păcatele adoptării pensiile speciale și și-au pus în gând să recompenseze profesorii. Un grup de 15 deputati si senatori, dintre care cei mai mult membri PSD, au depus un proiect de lege prin care pensiile profesorilor ar putea creste considerabil.

Potrivit proiectului de lege depus de cei 15 parlamentari, personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control, cu o vechime efectiva de cel putin 30 de ani in invatamant, beneficiaza la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni de activitate inainte de data pensionarii.

Proiectul urmeaza a fi dezbatut in plen, urmand a fi analizat si impactul asupra bugetului. Pentru cei din invatamant, ar fi o a doua veste buna pe acest an dupa ce, de la 1 decembrie, salariile profesorilor au fost majorate cu 15%, anunță PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-23Parerea ta...

ZORRO
23 Dec 2015

Bai nene,va jucati cu termenul asta de SPECIALE ,ca si cand trebuie folosit si la femeia de serviciu!!!....rau a mai ajuns tara asta ,daca se acorda la oricine si oricand PENSII SPECIALE!!!......bai nene speciale au numai cei care lucreaza in conditi speciale,deosebite ,fata de cei care "taie frunza la caini"!.....rezolvati-i legal,pe cei care cu adevarat ,si-au rupt oasele in gr.1 si 2 de munca .......nu va maI BATETI JOC DE EI!....un pensionar uimit de cum isi acorda unii pensii speciale ,atat de usor ....CCR nu vede oare /?...
1 APRILIE
24 Dec 2015

Fix cum "s-a primit" si marirea de 50% ! Este vorba tot de cadrele didactice !
BRAVO GHERTIOLOR
24 Dec 2015

Bravo democratie a Fanariotilor , Patricieni si cei care au fost Primari si Profesori , in tara neghiobilor . Dale bai la toti Ghuzgani , cite un hambar plin cu foloase materiale . Iar Izmenarul era profesor in 5 - 6 locuri speciale .
PETARDA
24 Dec 2015

Reeespirati ! La profesori se da doar pe . . . hartie ! Nu-i mai injuram pe . . . alesi , ci pe profesori ! Ce simplu e !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz