2019-12-15 17:09

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-end

 |  09:13
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-end

În acest week-end, primăvara ne va răsfăța cu temperaturi mari, cu vreme frumoasă până marți. Capitala va avea partea de temperaturi care vor ajunge la 28 de grade.

Sambata, vremea se va incalzi in toata tara, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va bate moderat doar in Campia de Vest si in delta si va avea intensificari pe crestele montane.

Temperaturile vor ajunge pana la maxime de 27 de grade in Lunca Dunarii si de pana la 17 grade la munte, la Predeal. In Capitala mercurul in termometre va urca pana la 24 de grade.

Dimineata, izolat, vor fi conditi de ceata, mai ales in Transilvania.

Procesul de incalzire va continua si duminica, temperaturile ajungand la valori mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. Astfel, maximele in a doua zi de weekend vor fi intre 20 si 29 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, cu innorari trecatoare si izolat averse slabe, seara si noaptea, in special in Carpatii Meridionali si Orientali. Vantul va avea intensificari la munte, dar temporar si in Campia de Vest.

La munte, temperaturile vor ajunge pana la 21 de grade la Predeal. In Capitala, la amiaza, vom avea 28 de grade, dupa o dimineata racoroasa, cu 10-11 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray