2020-02-18 11:17

PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea în week-end

 |  09:04
PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea în week-end

Sâmbătă valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea zonelor, dar în special în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1...2 grade izolat în Transilvania şi 13...14 grade în zona deluroasă a Olteniei şi a Munteniei, spun meteorologii Realitatea TV.

În sud şi sud-est, cerul va fi variabil, iar în rest va avea înnorări temporare şi izolat în nord şi nord-vest va ploua slab, iar la munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în zona montană, îndeosebi pe creste.

În Capitală, vreme în general frumoasă. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului. Dimineaţa, -2...0 grade şi la amiază, 9...10 grade.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4-5 in Transilvania, la Cluj Napoca si Miercurea Ciuc şi 15 grade la Drobeta Turnu Severin. Izolat, în orele dimineţii, vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti o vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. 0...2 grade dimineaţa şi 11-12 grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-10Parerea ta...

GIOVANNI MIHALI
10 Dec 2016

La borsa va ninge?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine