2019-07-20 12:46

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-endul 3-4 noiembrie

 |  20:21
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-endul 3-4 noiembrie

Chiar dacă este deja începutul lunii noiembrie, vremea continuă să ne răsfețe cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului, ajungând chiar și la 26 grade.

SÂMBĂTĂ, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar mult mai caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea local în sud, în est și în depresiuni va fi ceață și izolat burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 1…2 grade în estul Transilvaniei și 14…15 grade în Dealurile de Vest.

In BUCUREȘTI, Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, temporar cu nori joși de tip stratiform și condiții de ceață, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

DUMINICĂ, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar cu mult mai caldă în nord-vestul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea se vor semnala temporar nori joși de tip stratiform în estul și sud-estul teritoriului, iar în zonele joase pe arii relativ restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

In BUCUREȘTI, vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineața și noaptea temporar vor fi nori joși de tip stratiform și condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray