2019-11-21 08:27

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi și vineri

 |  16:47
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi și vineri

Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în Moldova şi 13 grade în Crişana şi vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor situa între -5 grade în depresiuni şi 8 grade în sudul Banatului, informează ANM.

JOI, ÎN ŢARĂ: Cerul va fi mai mult noros în partea de sud-vest a ţării, unde mai ales ziua, local va ploua în general slab cantitativ. În restul ţării, înnorările vor fi temporare, iar ploile izolate. La munte, cu precădere în Carpaţii Meridionali se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar  în cursul zilei şi în partea de sud-est a teritoriului. Pe arii restrânse în nord şi centru şi izolat în rest se va semnala brumă, iar pe spaţii mici în zonele joase de relief va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Vor fi înnorări temporare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 3...5 grade.

VINERI, ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 12 grade, iar cele minime între -3 şi 4 grade. În cursul zilei, înnorările vor fi mai persistente în sud şi parţial în centru, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burniţă, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Seara şi noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua în nordul ţării, unde local va ploua. La munte, dar posibil spre sfârşitul intervalului şi în Maramureş, nord-estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice ale Moldovei precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe litoral şi mai susţinute, în cursul nopţii, la munte. Vor fi condiţii de brumă, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, izolat se va semnala ceaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray