2020-04-03 08:52

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

 |  17:41
Prognoza meteo. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că, marţi, vremea va fi in general instabilă in regiunile centrale, nordice si nord-estice, precum si in zona munte si in Subcarpatii Getici. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 8 si 21 de grade.

Potrivit ANM, punctiform cantitătile de apă vor depăsi 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindină.

Şi în Bucureşti cerul va fi variabil, cu unele innorări seara si in primele ore ale noptii cand vor fi conditii de averse si descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

În cursul zilei de miercuri vremea va fi in general instabilă, cerul fiind variabil, cu innorări temporar accentuate. De asemenea, local se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului, indeosebi după-amiaza si noaptea.

Meteorologii mai anunţă că vor fi conditii de grindină si izolat se vor inregistra cantităti de apă mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 33 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 21 de grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine