2020-07-03 20:41

PROGNOZA METEO de week-end. Cum va fi vremea

 |  23:18
PROGNOZA METEO de week-end. Cum va fi vremea

Vremea se schimbă la acest final de săptămână. Aceasta va fi una răcoroasă cu un cer temporar noros şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, local în restul zonei montane, în Transilvania, în Oltenia, în Muntenia şi doar izolat în restul teritoriului. Punctiform, la munte, cantitãţile de apã vor depãşi 15…20 l/mp.

Dispar temperaturile ridicate și apare vântul, unul care va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice. Cele mai multe grade în termometru vor fi cuprinse între 19 în estul Transilvaniei şi 29 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa în general între 9 şi 19 grade. În ceea ce privește ziua de sâmbătă, vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri pe parcursul zilei când local la munte şi pe arii mai restrânse în vestul, centrul şi sudul ţãrii vor fi averse şi descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, mai scãzute, spre 6 grade, în depresiuni, unde vor fi condiţii de ceaţã. Pentru duminică, ultima zi a weekendului, 18 august, vremea va fi una în general frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil şi doar izolat dupã-amiaza şi seara vor fi averse slabe şi descãrcãri electrice în centrul ţãrii şi la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în extremitatea de est şi de sud-est a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

În București, weekendul este unul mai degrabă mohorât. Temperaturile vor fi cuprinse între 26 și 30 de grade. Cel mai cald va fi duminică, 18 august, când se anunță o zi cu cer senin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz