2020-02-17 12:11

Prognoza meteo în țară și la București. Vremea se va răci

 |  17:38
Prognoza meteo în țară și la București. Vremea se va răci

Meteorologii anunță că vremea va fi în general instabilă, sâmbătă. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice şi va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Temperatura maximă va înregistra 27 de grade în sudul Munteniei.

Regimul termic se va situa, în general, în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, cu maxime ce se vor încadra între 20 grade în Crişana şi 27 de grade în sudul Munteniei şi mimine de la 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 17 grade pe litoral.

Se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi noaptea în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Oltenia şi pe arii restrânse în rest.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea când vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade.

DUMINICĂ

Vremea rămâne în general instabilă. În vestul,  centrul şi nordul ţării vor fi înnorări temporar accentuate, averse, însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi pe spaţii restrânse 20...25 l/mp, mai ales în zona de munte.

În restul ţării, cerul va fi tempoar noros, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor fi pe arii restrânse.  Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 18 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20Parerea ta...

YOJI68
20 Sep 2014

Conform calendarului vremea de la noi!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine