2020-01-28 15:25

Prognoza meteo în week-end. Vremea în țară, în București și la munte

 |  14:00
Prognoza meteo în week-end. Vremea în țară, în București și la munte

Sâmbătă, vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros în vestul, nord-vestul, centrul, sud-estul extrem al ţării şi variabil în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, până la -3 grade, în depresiuni.

Trecător va ploua în cea mai mare parte a Crişanei, local în Maramureş, pe arii restrânse în Transilvania şi izolat în Banat, dar posibil şi în sudul litoralului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Cu totul izolat, spre dimineaţă, în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei se va produce brumă, iar în regiunile vestice vor fi condiţii de ceaţă.

În București, vremea se va menţine răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 7...8 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 4 grade.

La munte, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această dată. În Munţii Apuseni cerul va fi mai mult noros şi local va ploua slab, mai ales în timpul zilei. În restul zonei montane înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Duminică,  vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, sudice şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, până la -4 grade, în depresiuni. Pe arii restrânse, spre dimineaţă, în zonele joase se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei se va produce brumă.

La munte, vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie. Cerul va prezenta înnorări temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în Carpaţii Occidentali şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla în general moderat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine