2020-02-18 21:01

Prognoza METEO până duminică

 |  20:04
Prognoza METEO până duminică

Meteorologii susțin că zilele călduroase își intră din ce în ce mai mult în drepturi, iar cu vremea foarte plăcută ne va “delecta” până sâmbătă. În unele zone ale țării vom avea maxime de până la 32 de grade. În weekend, mai precis duminică, temperaturile vor scădea puțin și, local, sunt anunțate condiții de grindină.

JOI, 3 MAI

Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar în regiunile vestice și sud-vestice, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate, izolat averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sudul Banatului și în zona montană, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 6 și 18 grade. Dimineața și noaptea, în sud-est vor mai fi condiții de ceață.

În București vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

VINERI, 4 MAI

Vremea se va menține deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local la munte și în regiunile vestice și sud-vestice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene vor fi posibil doar izolat, mai ales după-amiaza. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade, cu cele mai coborâte valori în sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 19 grade.

În Capitalăvremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...31 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

SÂMBĂTĂ, 5 MAI

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și la munte, precum și în regiunile intracarpatice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după-amiaza. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral.

Bucureștenii se vor bucura de o vremea deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

DUMINICĂ, 6 MAI

Temperatura aerului se va situa peste normalul perioadei, deși va marca o scădere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul și sfârșitul intervalului.

Vremea va fi caldă pentru această data și în Bucutrești, deși temperatura aerului va marca o scădere față de zilele anterioare. Temporar va ploua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine