2020-01-26 01:12

Prognoza meteo până la sfârșitul săptămânii

 |  16:31
Prognoza meteo până la sfârșitul săptămânii

Ploile se vor extinde, începând de joi şi până la sfârşitul săptămânii, mai întâi în Maramureş, Crişana şi în nord-vestul Transilvaniei, apoi în zonele din sud-estul ţării, la munte va continua să ningă, iar vremea se va menţine deosebit de rece, în special în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime vor fi negative în Transilvania, în Moldova, nordul Olteniei şi al Munteniei, unde se va produce brumă, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În Maramureş, Crişana şi în nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, până vineri dimineaţă, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 litri pe metru pătrat şi izolat 25 - 30 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea transmisă joi de ANM.

În zona de munte vor predomina ninsorile şi în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări în nord-vestul ţării, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafală vor atinge 65 - 70 de kilometri pe oră.

Vremea se va menţine deosebit de rece în special în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local în Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova, nordul Olteniei şi al Munteniei, unde se va produce brumă.

Ploile se vor extinde treptat, de vineri seară până sâmbătă după-amiază, şi vor cuprinde regiunile din jumătatea de sud-est, unde cantităţile de apă vor fi însemnate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine