2020-07-08 01:17

Prognoza meteo pentru acest weekend. Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

 |  14:19
Prognoza meteo pentru acest weekend. Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

Prognoza meteo pentru acest weekend. Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în Transilvania şi 18 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

De asemenea, cerul va fi variabil, dar cu precădere dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă, local în sud, centru şi nord-est şi pe arii mai restrânse în rest, iar în a doua parte a intervalului, în regiunile extracarpatice, se va accentua nebulozitatea joasă, posibil asociată trecător cu burniţă sau ploaie slabă.

Şi în Bucureşti valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil în mare parte a zilei, dar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, iar seara şi noaptea va fi nebulozitate joasă, posibil asociată trecător cu burniţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade.

În cursul zilei de duminică, valorile termice vor marca o scădere, mai ales în regiunile sudice şi estice, unde vremea va fi în general închisă,  local va fi ceaţă şi, pe arii restrânse, burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala izolat, în special în zonele depresionare.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz