2019-11-17 18:07

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vreme, în general instabilă, cu înnorări şi averse

 |  14:56
Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vreme, în general instabilă, cu înnorări şi averse

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Meteorologii anunţă că vremea va fi joi, în regiunile vestice şi sud-vestice, în general instabilă, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Joi, pe arii extinse în Banat, local în Oltenia şi Crişana, precum şi în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali se vor cumula cantităţi de apă mai importante, iar local în sudul Olteniei vor depăşi 40....50 l/mp şi izolat 70 lmp.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilităţii atmosferice sunt posibile doar cu totul izolat, după-amiaza şi noaptea.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul ţării, dar şi în timpul ploilor în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26...27 de grade în Dealurile de Vest, în Oltenia şi în depresiuni şi 33...34 de grade în est, iar cele minime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 8 grade în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vineri, vremea va fi călduroasă în toate zonele de câmpie şi podiş, iar temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade în depresiuni, în sudul litoralului şi izolat în Oltenia şi 34 de grade în estul teritoriului. De asemenea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător ploi slabe, izolat în vestul şi nord-vestul extrem şi în zona de munte, mai ales după-amiaza.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar mai scăzute în depresiuni.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. În Bucureşti vremea va fi în continuare călduroasă. Joi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray