2020-07-02 19:42

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea, în general frumoasă cu înnorări temporare

 |  15:05
Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea, în general frumoasă cu înnorări temporare

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Meteorologii anunţă că vreamea va fi joi în general frumoasă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice. Izolat, în prima parte a zilei, va ploua slab în nordul Olteniei şi în sudul Banatului.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23...24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. Temperaturile minime se vor încadra între 6 şi 13 grade, mai coborâte în depresiunile din nordul şi centrul teritoriului, iar în estul Transilvaniei vor coborî spre 0 grade şi vor fi condiţii de brumă. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, local în regiunile centrale şi extracarpatice şi izolat în vest.

Şi în Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va continua să crească uşor şi va fi în jur de 20 de grade. Temperatura minimă se va situa în jur de 8 grade.

Potrivit meteorologilor, şi vineri vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa de la 16 grade pe litoral până la 25 de grade în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1...2 grade în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă şi 15 grade în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări ziua în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz