2020-07-06 20:18

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea, mult mai caldă în aproape toată ţara

 |  14:50
Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea, mult mai caldă în aproape toată ţara

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea, mult mai caldă în aproape toată ţara. Meteorologii anunţă că vremea va fi joi mult mai caldă pentru această perioadă din an în aproape toată ţara, cu deosebire în vest şi în centru şi în zonele de deal şi de munte.

De asemenea, cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în regiunile vestice, unde vor fi posibile ploi slabe, izolate. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va semnala ceaţă local în Oltenia, Muntenia şi Moldova şi izolat în Transilvania. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în vestul teritoriului şi pe crestele montane.

Potrivit ANM, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, posibil mai scăzute local în Lunca Dunării, unde ceaţa va fi mai persistentă; minimele termice se vor încadra între -4 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade în Dealurile de Vest.

Şi în Bucureşti vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu ceaţă sau nebulozitate joasă, la începutul zilei şi pe parcursul nopţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în zilele precedente, astfel că maxima va fi de 15...16 grade, iar minima de 3...5 grade.

Meteorologii anunţă că vremea va fi şi vineri deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporare, iar în sud şi în est dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă. Izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Banat şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, izolat mai mici în sudul Olteniei şi zonele joase din Moldova, unde ceaţa sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz