2020-04-06 22:14

Prognoza meteo pentru prima lună a lui 2020: un ianuarie ”istoric”, cu vreme mult mai caldă decât de obicei

 |  14:51
Prognoza meteo pentru prima lună a lui 2020: un ianuarie ”istoric”, cu vreme mult mai caldă decât de obicei

Deși temperaturile continuă să scadă după sărbătorile de iarnă, vom avea un ianuarie ”istoric”, cu temperaturi mai mari decât cele normale - arată prognoza ANM

Potrivit meteorologilor de la ANM, în ianuarie, în toată țara, vremea va fi mai caldă decât în mod normal.

Pentru că, la nivel global, sunt înregistrate fenomene meteorologice extreme, România nu poate face excepție - explică directorul general ANM Elena Mateeascu.

„Peste tot în lume vorbim de fenomene meteorologice extreme, indiferent în ce perioadă a anului ne aflăm. Din păcate, la nivel mondial, acestea sunt din ce în ce mai frecvente. România nu face excepție”, a declarat Elena Mateescu pentru dcnews.ro.

ANM anunță prognoza pe primele săptămâni ale anului viitor:

Săptămâna 30.12.2019 – 06.01.2020

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale ale săptămânii, posibil ușor mai coborâte în regiunile centrale și la munte, dar și ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

 Săptămâna 06.01.2020 – 13.01.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile extracarpatice și apropiate de cele specifice în rest Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 13.01.2020 – 20.01.2020

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine