2020-08-13 06:20

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece

 |  15:09
Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare deosebit de rece la nivel local în regiunile extracarpatice şi centrale, iar în vestul şi sud-estul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. Potrivit ANM, cerul va fi vineri mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe în cea mai mare parte a ţării, predominant sub formă de ninsoare în Moldova şi, pe arii restrânse, în Muntenia şi Oltenia, mixte în Transilvania şi Maramureş, şi mai ales ploi în Banat, Crişana şi Dobrogea. Izolat se va produce polei.

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Moldova şi 8 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -6 şi 5 grade. În zonele joase, mai ales din sud şi sud-vest, dimineaţa şi noaptea va mai fi ceaţă.

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. Şi în Bucureşti vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad şi cea minimă va fi de de -2...-1 grad. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, îndeosebi seara şi în prima parte a nopţii, se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Se va semnala ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. Meteorologii anunţă că la munte vremea se va încălzi uşor, vineri, în masivele vestice, unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată din an, în timp ce, în restul zonelor montane regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori de temperatură mai coborâte decât în mod obişnuit.

Prognoza meteo pentru vineri în ţară şi Bucureşti. Vremea, deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ninsoare în Carpaţii Orientali, mixte în cei Meridionali şi predominant sub formă de ploaie în Carpaţii Occidentali. Vântul va sufla slab şi moderat. Cu totul izolat vor fi posibile depuneri de polei, iar pe văi şi în depresiuni, în primele ore ale intervalului vor fi condiţii de ceaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz