2020-08-13 05:41

Prognoza meteo pentru vineri. Vreme deosebit de rece în toată ţara

 |  15:05
Prognoza meteo pentru vineri. Vreme deosebit de rece în toată ţara

Meteorologii anunţă că vremea se va răci, vineri, în cea mai mare parte a ţării, devenind rece, chiar deosebit de rece pentru această perioadă a anului în nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei şi 16 grade în sudul litoralului, iar cele minime între -5 grade şi 7 grade.

Ziua cerul va fi mai mult noros şi va ploua în partea de nord şi est a teritoriului, local în centru şi izolat în rest. Administraţia Naţională de Meteorologie a mai anunţat că noaptea vor mai fi înnorări şi precipitaţii slabe în special în regiunile extracarpatice. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor mai depăşi 20 l/mp.

În zona Carpaţilor Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în sud-est şi la munte, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h.

Şi în Bucureşti vremea va fi rece pentru această perioadă, astfel încât temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales după-amiaza şi noaptea, cu rafale ce vor depăşi 50 km/h.

Meteorologii avertizează că la munte cerul va fi vineri mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Carpaţii Orientali şi mai ales ploaie, local în Carpaţii Meridionali şi pe spaţii restrânse în rest.

Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste, iar la rafală va depăşi 60 km/h. Valorile termice vor fi în scădere în masivele estice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz