2020-01-25 14:29

PROGNOZA METEO pentru week-end

 |  19:22
PROGNOZA METEO pentru week-end

Începând cu vineri, vremea se va încălzi în toate regiunile. Temperaturile din termometre vor fi predominant pozitive în regiunile intercarpatice și în dealurile de Vest, și negative în restul țării, dar nu mai mici de -5 grade.

SÂMBĂTĂ, 14 IANUARIE Valorile din termometre vor continua să crească și sâmbătă, apropiindu-se de mediile climatologice ale țării, din această perioadă. Temperaturile vor urca până la 7-8 grade în Dobrogea. În regiunile intracarpatice, cerul va fi mai mult noros.  Pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi lapoviţă, în general slabe cantitativ.

Precipitații slabe, mixte, se vor înregistra local în Oltenia și pe arii restrânse în restul țării. Local în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării și izolat în rest, se va produce polei. La munte va ninge viscolit.

În București, termometrele vor înregistra valori de -6…-4 grade dimineață și în jur de 3 grade la amiază. Cerul va avea înnorări şi trecător vor fi condiţii de precipitaţii slabe mixte şi de polei.

DUMINICĂ, 15 IANAURIE, vremea se răcește. Maximele se vor încadra între -4 grade la Miercurea Ciuc şi 3-4 grade în sud-est. În nordul, vestul și nord-vestul țării vor fi înnorări și trecător va ninge slab. Cerul va fi variabil în restul teritoriului iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea se va răci și în Capitală: -7…-5 grade dimineața și -1…0 grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine