2020-02-18 20:22

PROGNOZA METEO pentru week-end

 |  19:04
PROGNOZA METEO pentru week-end

Sâmbătă, deși valorile termice vor fi în creștere ușoară, vremea va fi rece pentru această dată, geroasă în centrul și în sudul țării, mai ales în timpul dimineții.

Duminică, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în zilele precedente, devenind apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Luni, valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul mediilor multianuale, potrivit romaniatv.net.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, deși valorile termice vor fi în creștere ușoară, vremea va fi rece pentru această dată, geroasă în centrul și în sudul țării, mai ales în timpul dimineții. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -8 și 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 0 grade, mai scăzute în Transilvania, sudul Olteniei și al Munteniei. Cerul va fi temporar noros, iar în zonele joase local va fi ceață, care poate persista îndeosebi în sudul și sud-estul teritoriului. Izolat vor fi posibile fulguieli, mai ales în nord-est și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Duminică, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în zilele precedente, devenind apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime între -11 și -2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă, asociată trecător cu fulguieli, iar în restul țării cerul va fi variabil. În zonele joase, dimineața și noaptea, se va semnala ceață, care poate fi local persistentă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul mediilor multianuale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului, posibil fulguieli și local ceață ce poate fi persistentă. În restul țării, cerul va fi variabil la senin, iar pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață, în special dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -13 și 1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine