2020-08-12 11:34

PROGNOZA METEO: Vremea face RAVAGII. După ninsoare, urmează GERUL

 |  17:26
PROGNOZA METEO: Vremea face RAVAGII. După ninsoare, urmează GERUL

PROGNOZA METEO: România se pregăteşte pentru valul de ger, după repriza de viscol, care a paralizat mare parte din ţară. Ultimele estimări ale meteorologilor arată că viscolul şi ninsoarea nu vor mai pune probleme serioase în perioada imediat următoare, însă temperaturile vor scădea drastic.

Ne putem aştepta chiar la -20 de grade Celsius în unele zone, cu - 10 grade în timpul nopţii, în Capitală. Temperaturile vor coborî frecvent sub -10, chiar și - 15 în zona depresiunilor.

În Capitală, joi și vineri va ninge slab. Vremea se va răci în zona Capitalei și pe timpul nopții temperaturile vor scădea sub - 10 grade.Vântul va mai prezenta intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55...60 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și pe litoral peste 70 km/h, spulberând zăpada.

Se vor semnala ninsori, în general slabe cantitativ, în zonele de munte, local în nord, centru și est, iar în cursul zilei de vineri (07 februarie) și în regiunile sudice. Meteorologii au mai explicat că până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a țării vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz