2020-07-09 05:37

Program prelungit la RATB, marți seara

 |  17:35
Program prelungit la RATB, marți seara

RATB va prelungi programul de funcţionare, marţi, pentru mai multe tramvaie, troleibuze şi autobuze "în vederea defluirii spectatorilor de la partida de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj", programată de la orele 21.30, pe Arena Naţională

Conform RATB, tramvaiele 1, 40 şi 46, troleibuzele 86 şi 90, precum şi autobuzele 101, 104, 311 şi 330 vor avea program prelungit, cu ocazia disputării finalei Cupei României la fotbal. De asemenea, având în vedere restricţionarea traficului rutier în zonă, mai multe linii de transport vor funcţiona pe trasee modificate.

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele "Dridu", respectiv "Valea Argeşului" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Cora Pantelimon" şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

"Linia N102 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Granitul" şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, apoi pe traseul actual", se mai spune în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz