2019-12-13 16:11

Proiectul “Bicicliști în București” a ajuns în faza de livrare a voucherelor

 |  16:15
Proiectul “Bicicliști în București” a ajuns în faza de livrare a voucherelor

Că urmare a finalizării procesului de tiparirire a voucherelor aferente celei de-a două etape a proiectului “ Bicicliști în București”, la sfârșitul lunii aprilie 2018 acestea vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/reședința/corespondenta ale beneficiarilor care se regăsesc pe lista publicată pe site-ul www.pmb.ro, la secțiunea “Bicicliști în București”.

În situația în care voucherele nu pot fi înmânate beneficiarilor de către curier, acestea vor fi returnate Primăriei Municipiului București. Beneficiarii  care nu vor intră în posesia voucherelor vor fi contactați telefonic de către personalul Primăriei Municipiului București în vederea înștiințării acestora cu privire la dată la care pot ridică voucherele de la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al Primăriei Municipiului București, din b-dul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârstă minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Reamintim că, la inițiativa Primarului General, Consiliul General al Municipiului București a aprobat anul trecut acordarea unui număr 30.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanților care au îndeplinit condițiile de înscriere în proiectul ”Bicicliști în București. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucureștenilor în anul 2017.

Lista magazinelor participante în cadrul proiectului este disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului București, la secțiunea “Bicicliști în București”. Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului ”Bicicliști în București” este publicat pe site-ul www.pmb.ro. Prin acest proiect, Primăria Capitalei își propune să încurajeze cetățenii să adopte un stil de viață sănătos, dar și să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra descongestionarii traficului și reducerii nivelului de poluare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray