2020-08-11 17:01

Propunere inedită: ce vrea să pună un consilier local pe mașinile primăriei

 |  17:23
Propunere inedită: ce vrea să pună un consilier local pe mașinile primăriei

Un consilier local din comuna Fărcășești cere aprobarea unui proiect privind montarea unui dispozitiv de urmărire prin GPS pe autoturismul primăriei, pe motiv că mai mulți cetățeni au sesizat faptul că mașina este folosită în interes personal de către șofer.

Consilierul Marius Bălu a inițiat un proiect de hotărâre, privind montarea unui sistem de supraveghere prin GPS pe autoturismul primăriei, care asigură deplasările edilului-șef și ale celorlalți angajați. Acesta a declarat că mai mulți localnici i-au semnalat faptul că autoturismul este folosit de către șofer în interes personal, după terminarea programului de lucru, conform Mediafax.

”Am emis, în calitate de consilier local, un proiect de hotărâre privind montarea unui sistem de monitorizare prin GPS, având în vedere faptul că mașina a fost văzută în unele zile de sâmbătă sau duminică circulând prin comuna Fărcășești și în orașul Rovinari, atunci când tot personalul angajat al primăriei este liber. Suma necesară pentru achiziționarea și montarea unui sistem de supraveghere prin GPS, pe autoturismul Volkswagen Caddy, de către o firmă autorizată, este de 1.200 de lei. Mașina asigură deplasarea primarului, a viceprimarului și a personalului care intră în componența aparatului de specialitate al primarului comunei Fărcășești. Mai mulți oameni din Roșia și Rogojelu s-au plâns de faptul că mașina primăriei este văzută noaptea pe la baruri, prin depozite de cărbune, Au fost mulți cei care au semnalat lucrul acesta și mi-au cerut să fac ceva”, a precizat Marius Bălu.

Autoturismul folosit de angajații Primăriei Fărcășești aparține societății de gospodărire comunală Gospolocafar, din subordinea Consiliului Local. Reprezentanții primăriei susțin că sunt de acord cu montarea unui dispozitiv de urmărire prin GPS, însă neagă acuzațiile consilierului local.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz