2020-07-03 17:50

Propunere INEDITĂ în Guvernul Orban: Viteză maximă de 30 km/oră în localitate

 |  23:56
Propunere INEDITĂ în Guvernul Orban: Viteză maximă de 30 km/oră în localitate

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a făcut, sâmbătă, la Iași, o declarație șocantă pentru șoferii din România. El a dezvăluit că se intenționează limitarea vitezei maxime din localitate la 30 de km/h, scrie Newsweek.

„Dacă pot da din casă (...) soluție la care lucrează colegii, dar nu o să fie populară și o să ne certați. Este o soluție care s-a adoptat la nivel european. Primul lucru pe care îl faci, limitezi viteza, se limitează la 30 la oră. Dar, probabil, colegul meu nu a vrut să vă spună ca să nu îl certați prea tare.”

Aceasta este declarația ministrului Sănătății, Victor Costache, prezent sâmbăta trecută, la Iași, la o conferință de presă de la sediul PNL Iași.

„Colegul” era ministrul Mediului, Costel Alexe, care a evitat diplomatic să intre în detalii, deși Costache părea că îl îmboldea să facă acest lucru.

Contextul în care a fost făcută declarația: un jurnalist insista asupra modului prin care ministerul condus de Alexe poate impune Primăriei Municipiului Iași să ia măsuri împotriva poluării. În 2018, Iașul, Brașovul și Bucureștiul au provocat deschiderea, de către Comisia Europeană, a procedurii de infringement împotriva României din cauza gradului ridicat de poluare înregistrat în aceste orașe.

Ministrul Mediului a anunțat că „o să avem, până la finalul anului, un plan complet pe care să și-l asume Ministerul referitor la cel trei mari orașe din țară care astăzi sunt în procedură de infringement”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-16Parerea ta...

CENTURA ORAșULUI
17 Dec 2019

Foarte bine a gândit guvernul Orban: Viteză maximă de 30 km/oră în localitate. Sunt orașe, sate, comune casele sătenilor fie romani,maghiari, șvabi, sași sunt construite de peste 100 - 200 de ani chiar din chirpici, paie și lut. Aceste case minunate trebuie protejate.
GIUSTO
29 Dec 2019

Dar mai bine cand se merge in localitate, sa se dea soferul jos din masina si sa o impinga pana se termina localitatea. Si in felul asta evitam si poluare si accidente. Si totul devine ca pe Valea Prahovei duminica. Bravo Domnule Orban. Le stii si matale, si guvernul cum stau trebile prin Romania. Mai bine ati face naibii autostrazile alea. Nu mai ingreunati circulatia si asa ingreunata de starea drumurilor.
COMISARUL PARAIPAN
29 Dec 2019

probabil ca cineva vrea sa distruga complet procentele liberalilor cu asemenea lege aiurita.lumea o sa injure si o sa voteze orice altceva asat e cu siguranta o capcana electorala,nimeni nu o sa se bucure de asa ceva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz