2020-07-10 08:38

PROPUNEREA ministrului Finanțelor pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor

 |  22:33
PROPUNEREA ministrului Finanțelor pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat luni seară, la Digi24, că susține majorarea pensiilor cu 10% de la 1 septembrie. El spune că astfel vor rămâne bani și pentru investiții.

„Vom crește pensiile, dar vreau să alocăm mai mulți bani pentru investiții, să avem o economie care poate plăti pensii”, a declarat Florin Cîțu la Digi24. 

El spune că sunt mai multe scenarii de majorare, „fiecare cu riscul aferent”, și a precizat că varianta pe care o propune el este de 10%.

„Propunerea mea este 10%, să avem bani și de alocații, și de investiții. Efortul va fi de 10 miliarde de lei doar pe ultimele 4 luni ale anului”, a mai afirmat Florin Cîțu.

El a completat că pentru pensii există bani alocați de la buget, în schimb pentru creșterea alocațiilor copiilor nu sunt bani prevăzuți.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

CONSTANTIN
30 Iun 2020

Propuneri,propuneri si gargara.Fapte ,de fapte avem nevoie.Ministrul Finantelor cunoaste posibilitatile bugetului ,resursele de astazi si de peste luni de zile.Ce rost ar avea discutii fara termen si finalitate?? Atata se poate astazi ,poate peste un an se va putea mai mult!!Orice partid care se da falos dar nu cunoaste realitatea financiara a tarii poate propune orice.Face propuneri ,provoaca discutii care pot dura si luni bune iar pensionarii raman cu rabdari fripte!!!
VIATA CONFORTABILA
30 Iun 2020

Culmea ironiei când furi TARA timp de 30 de ani si mai obții o pensie nesimțita si o alta pensie speciala. ( Iar tu politician ticălos cu dosare penale mai ai dreptul sa promulgi și sa votezi legi )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz