2019-08-20 04:48

Protest la Universitate: manifestanții au rupt cordonul de jandarmi

 |  18:08
Protest la Universitate: manifestanții au rupt cordonul de jandarmi

La ora 18.00, in Piaţa Universităţii se aflau aproximativ 2.000 de persoane, care au rupt cordonul jandarmilor şi au intrat pe carosabil. Circulaţia autovehiculelor a fost oprită, potrivit romaniatv.net.

"Ne strângem la Universitate duminică începând cu ora 17.00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justitei, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern", se arata într-un anunţ pe Facebook publicat duminica.

Până la această oră, peste 10.000 de oameni şi-au anunţat intenţia de a protesta, atât în Capitală, cât şi în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Târgu Jiu, Alexandria, Turda şi Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, sunt anunţate proteste şi la Londra, Paris, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg şi Zurich.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

ATENT
29 Ian 2017

puneti ochelari si schimba postul. la 12 mii de oameni ru vezi 2000? va plateste Ghita? Acusi o sa spui ca e mineriada sau lovitura de stat. sau mai bine schimbati reporterul
ATENT
29 Ian 2017

am dat si eu pe RTV. si aia dau 15.000 de oameni. Ori aveti reporter prost ori e platit de hoti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray