2019-10-16 20:11

Protest al taximetriştilor independenţi

 |  17:56
Protest al taximetriştilor independenţi

Taximetriştii independenţi vor să organizeze mâine un miting şi un marş de protest pentru eliminarea ilegalităţilor existente în activitatea de transport în regim de taxi.

Aceştia susţin că s-au avizat „nejustificat şi ilegal scăderi ale tarifelor de distanţă”, motiv pentru care nu îşi mai pot plăti cheltuielile sau întreţine maşinile şi au restanţe şi dobânzi la creditele contractate. Reprezentanţii acestora mai acuză şi un cost al dispecerizării exagerat de mare faţă de prevederile legale în vigoare, dar şi nesemnalizarea sau neamplasarea corespunzătoare a staţiilor de taxi.

Primăria Municipiului Bucureşti a trimis Camerei Deputaţilor propunerile acestora de modificare a legii taximetriei. Una dintre propuneri se referă la reglementarea a două sisteme de tarifare - tarif unic stabilit de autoritatea locală şi aprobat de Consiliul Local sau Consiliul General al Municipiului Bucureşti sau tarif minim şi tarif maxim stabilit de autoritatea locală şi aprobat de CL sau CGMB. Propunerile de modificare a legii taximetriei mai vizează luarea unor măsuri suplimentare care să descurajeze tendinţa dispeceratelor de a aplica metode de constrângere a transportatorilor la acţiuni ce sunt în defavoarea calităţii serviciului de transport în regim de taxi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639263-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray