2019-11-15 00:34

Proteste față de uciderea ursului la Sibiu

 |  09:30
Proteste față de uciderea ursului la Sibiu

Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de a împuşca ursul care a umblat pe străzile Sibiului, aceştia cerând crearea unui Serviciu de Urgenţă pentru Animale Sălbatice, dar şi demisia celor care au gestionat situaţia, transmite Mediafax.

Protestatarii s-au adunat destul de greu în Piaţa Mare din Sibiu, protestul fiind anunţat la ora 18, însă plecarea în marş a avut loc doar după ora 19, când s-au adunat în centrul oraşului aproximativ 100 de oameni, care au plecat, scandând, spre sediul Prefecturii Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestatarii au scandat ”Demisia”, ”Asasinii”, ”Zeci şi zeci de incompetenţi au ucis un ursuleţ”, ”Români, ieşiţi şi ne sprijiniţi” sau ”IPJ, nu uita, asta este crima ta”, dar şi ”Plantăm, plantăm, urşii apărăm”.

Oamenii care au ieşit vineri la protest au spus că vor schimbare, pentru ca în situaţii similare să nu se mai ucidă animalele, iar pentru acest lucru este nevoie de crearea, la nivel naţional, a unui Serviciu de Urgenţă pentru Animale Sălbatice.

Protestatarii au cerut şi demisia şefului Poliţiei din Sibiu, dar şi a prefectului, care au gestionat situaţia de criză apărută miercuri în Sibiu, când un urs s-a plimbat dimineaţa, prin centrul oraşului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-15Parerea ta...

SAVEL DEREK
15 Oct 2016

U nmic oras cu strazi pietruite ziduri date cu braie de smoala si jerpelite oameni care cauta prin tomberoane la fel ca si ursii Oras al culturii care de fapt este al inculturii cu primari hoti vanzatori de copii si oameni foarte foarte afectati ca nu au lasat ursul sa mearga pe acoprisuri sa strice toate tiglele de pe case VAI VAI TU AI VAZUT PRETIOASELE RIDICOLE
DRAGOS PASLARU
15 Oct 2016

M IE SCARBA DE PRETIOASELE ASTEA CARE PUN MAI PRESUSVIATA UNUI ANIMAL FATA DE COPII LOR AM VAZUT IN POZA DE MAI SUS O FEMEIE CU UN COPIL ESTE PRIMA IN FATA URMEAZA 2 BORTOSI DE LA CURATENIA ORASULUI CU O PANCARTA SI INCA 20 DE INFLUENTABILI IN SPATE CAND IOHANIS VINDEA COPII SI FURA CASE NU ATI IESIT REVOLTATI ATI IESIT ACUM CU URSUL HALAL GANDIRE HALAL PRETIOASE RIDICOLE
DORIAN SLAVICI
15 Oct 2016

F EMEIA AIA DIN FATA SE UITA PE SUS POTE VEDE PE CASE SI VREO GIRAFA
MITINGIST
15 Oct 2016

Pe cand un protest fata de pericolul reprezentat de cainii care se plimba liberi pe strazile si sosele din Romania ? Si mai bune ar fi niste actiuni concrete pentru rezolvarea acestei probleme reale !
ANONIM
15 Oct 2016

Seful politiei se ocupa cu vinzarea drogurilor , cu ofiterul de la biroul de intendenta . Confisca droguri si le vinde peste noapte la interlopi mafioti .
DOBRA VICOL
15 Oct 2016

VI S A URCAT LA CAP PROSTIA Credeti ca chiar ati meritat sa vi se spuna oras european Stim noi ce invarteli s au facut si se va scoate la suprafata magaria
TIBERIU
15 Oct 2016

Am fost laSIBIU SI AM RAMAS DEZAMAGIT mULTA INFUMURARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray