2019-06-19 06:00

PSIHIATRU, despre urmările crimei de la metrou: Vor mai exista astfel de CAZURI TRASE LA INDIGO

 |  12:09
PSIHIATRU, despre urmările crimei de la metrou: Vor mai exista astfel de CAZURI TRASE LA INDIGO

La trei zile dupa crima oribila de la metrou, petrecuta la statia Dristor, un nou incident da alarma la Politia Capitalei. Astazi, o femeie în vârstă de 42 ani a sesizat către Poliția de la metrou faptul că a fost amenințată de către o necunoscută. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a declarat că acest lucru era de așteptat să se întâmple.

"Era de așteptat să se întâmple. Vor exista cel puțin încă câteva astfel de evenimente, aproape trase la indigo. Vor veni în preajma presei pentru că există o patologie pentru astfel de cazuri. Oamenii care merg acum cu metroul nu trebuie să creadă că există o epidemie de împingeri în fața metroului.

Dar, ce-i drept, există în perioada următoare unui astfel de eveniment să existe oameni cu tulburări de personalitate care să facă astfel de gesturi. Trebuie să intervenim când persoanele în cauză nu vor ajutor. În momentul de față nu putem să facem nimic, decât în situații iminente. Autoritățile nu trebuie să mai tărăgăneze.", a declarat pentru Realitatea TV Gabriel Diaconu, medic psihiatru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray