2020-01-27 11:54

RADET: A început furnizarea agentului termic pentru încălzire în Bucureşti

 |  08:57
RADET: A început furnizarea agentului termic pentru încălzire în Bucureşti

RADET a anunţat, într-un comunicat de presă, că luni, la ora 17.00 a început furnizarea agentului termic pentru încălzire către consumatorii urbani din Municipiul Bucureşti.

"Prin efectuarea probelor la cald, în ultimele zile căldura s-a resimţit în sectoarele 2, 3, 4 şi parţial în sectoarele 1, 5 şi 6. După terminarea probelor, toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare vor beneficia de căldură. Vă precizăm că, din cauza inerţiei termice a sistemului de termoficare şi a clădirilor, căldura va fi resimţită treptat în apartamente, urmând ca în cursul zilei de 11 octombrie 2016 să fie la parametri normali. Punctual, pot apărea deficienţe în furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură, care însă vor fi soluţionate cu celeritate", se arată în comunicatul citat.

RADET a mai anunţat că lipsa încălzirii la unele scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol.

"Până în data de 10 octombrie, aproximativ 3.000 din totalul celor 10.500 de asociaţii de proprietari au solicitat amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire. În cazul lipsei căldurii, cetăţenii sunt rugaţi să verifice cu prioritate lista cu datele asociaţiilor de proprietari şi a reprezentanţilor legali (preşedinte asociaţie, administrator) care au solicitat amânarea furnizării agentului termic, publicată pe site-ul www.radet.ro – secţiunea „Starea sistemului”, care va fi actualizată zilnic", menţionează RADET. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine