2020-02-29 03:17

RADET Bucureşti dă drumul la CĂLDURĂ în calorifere în acest WEEK-END

 |  15:32
RADET Bucureşti dă drumul la CĂLDURĂ în calorifere în acest WEEK-END

În contextul în care prognoza meteo anunţă temperaturi în scădere în zilele următoare, RADET Bucureşti anunţă că în noaptea de 27 octombrie, ora 23.00, va începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de RADET, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

"Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", arată sursa citată.

Totodată, asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine