2020-08-11 16:18

RADET, precizări despre livrarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire în București

 |  13:41
RADET, precizări despre livrarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire în București

RADET a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că va livra agent termic pentru apă caldă și încălzire, în București, în sezonul de iarnă. Reacţia Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice vine în contextul în care zilele acestea s-au vehiculat informații privind posibile întreruperi și dificultăți în furnizarea apei calde și a agentului termic pentru încălzire pe timp de iarnă în Capitală.

Directorul general interimar al RADET, Virgil Untea, a afirmat că „în toată perioada sezonului rece, angajații regiei vor depune toate eforturile pentru a asigura apa caldă și căldura în apartamentele bucureștenilor, lucru confirmat și de recentele declarații ale Primarului General pe această temă”.

„Regretăm momentele în care vă pricinuim neplăceri și de fiecare dată ne vom asuma întreaga responsabilitate. Vă garantăm însă că vom compensa prin profesionalism deficiențele tehnice ale sistemului, care, deși are un grad ridicat de uzură, este cel mai sigur, ecologic și ieftin sistem de încălzire", a completat Virgil Untea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz