2020-07-04 16:04

Raed Arafat a spus cât timp vor mai dura RESTRICȚIILE în România

 |  17:26
Raed Arafat a spus cât timp vor mai dura RESTRICȚIILE în România

Secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor Raed Arafat a vorbit, la Digi24, despre starea de urgență și cât se poate prelungi aceasta. Se pare că și luna mai s-ar putea să ne surprindă pe toți tot la domiciliu, unde ne-am refugiat cu toții din cauza pandemiei de coronavirus.

”Dacă vorbim de starea de urgență, este posibil ca aceasta să fie prelungită cu încă o lună. E foarte posibil să se ia decizia săptămâna viitoare, înainte să expire actuala stare de urgență. Nu cred că vom ieși din raza de combatere a virusului înainte de sfârșitul lunii mai. Chiar dacă vom începe să scădem, nu ne putem relaxa. Trebuie să continuăm să luăm măsuri pentru că și în alte țări au fost perioade de relaxare, dar trebuie să fim vigilenți. ( În iunie, ne putem relaxa?) – Orice este posibil și prefer să nu dau astfel de date”, a declarat Raed Arafat, în direct, la Digi 24.

Și Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit zilele trecute despre cât timp vom mai fi obligați să stam în casă pentru evitarea infecției cu coronavirus.

„Eu cred că după data de 15 mai. Dar atenție, nu distanțarea socială să nu mai fie necesară, o reducere a măsurilor legate de distanțarea socială, dar multe din elementele, de exemplu organizarea de mari manifestări, vor fi probabil pentru mai mult timp în vigoare”, a declarat Rafila pentru Digi 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-04Parerea ta...

CORONA V
05 Apr 2020

sa tineti 1000 de ani cu virusul asta.ca voi aveti bani de la fraieri.arafatule vezi ca inventati morti de corona v.si nu spui de unde tot apar cazuri daca zici ca ai luat masuri.tu esti relaxar inca de cand te-ai nascut si mai ales in preajma mortilor.
UN CETATEAN
05 Apr 2020

Bine, bine, dar cu economia ce faceti stimabile Arafat ?!!. Daca tot ISU este la mana dv. de ce nu ati avut nici un stoc de materiale sanitare necesare?!! Daca sunteti medic de ce nu ajutati in un spital de boli infectioase?!!Tardive masuri pe toate directiile si luati exemplul Islandei !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz