2020-07-10 10:49

Raed Arafat atrage atenția: ”Mulți români au devenit NEGLIJENȚI”

 |  23:34
Raed Arafat atrage atenția: ”Mulți români au devenit NEGLIJENȚI”

Mulți români au devenit neglijenți, spune secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Potrivit acestuia, România a evitat un dezastru precum cel din Italia, în care medicii au ales între cei care scapă de coronavirus și cei pe care nu îi pot salva.

„O parte dintre români au devenit neglijenți, nu se respectă reguli de bază. Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respecta toate: avem poze de la terase cu mai mulți participanți, e clar că sunt prieteni diferiți care stau acolo și e foarte greu de reglat”, a declarat, vineri, seara, la Digi24, Arafat.

Acesta a povestit că a intrat joi seara într-o benzinărie și alături de el au mai intrat 4 tineri care nu aveau măști de protecție. Arafat a spus că le-a întrebat pe vânzătoare de ce nu le spun nimic tinerilor, iar femeile i-au răspuns că au încercat, dar unii au plecat făsă să plătească, alții le-au înjurat.

Potrivit secretarului de stat, tinerii cred că este vorba de o glumă, după ce au auzit medici spunând că e o simplă gripă: „Am pierdut o parte din populația României care nu mai dă credibilitate autorității”.

Arafat a atras atenția că România a reușit să evite un dezastru precum cel din Italia, unde medicii au decis cine se vindecă și cine nu, din cauza lipsei de aparate.

„Colegii care au fost în Italia pot să vă spună. Este realitatea unui dezastru adevărat. România a evitat acest dezastru”, a afirmat Arafat, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

UN CETATEAN
27 Iun 2020

Nesimtiti sunt tot mai multi si tineri si varstnici. Nu se poarta masca nici in lifturile de bloc, care prin modernizari recente nu mai au nici un orificiu de aerisire ca inainte de 1990. In magazinele de cartier se intra de a valma, la gramada. Politia ar trebui sa patruleze cat mai des si nu avem si o garda civila care sa ajute. La noi principiul este cine traieste bine, cine nu la verdeata vesnica! Romanilor nu le plac regulile si nu stiu decat de frica politiei si a amenzilor.
DINU
27 Iun 2020

Arabule vezi ca te cauta cineva prin debara !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz