2020-08-03 15:57

Raed Arafat AVERTIZEAZĂ: ”S-ar putea ajunge să aplicăm RESTRICȚII în anumite zone”

 |  19:04
Raed Arafat AVERTIZEAZĂ: ”S-ar putea ajunge să aplicăm RESTRICȚII în anumite zone”

Secretarul de stat Raed Arafat atrage atenția că dacă se păstrează actualul trend de infectări există pericolul să se revină la restricții.

"Singura chestie este să te duci înapoi să pui restricții. Restricții se pot pune. Poate nu național. Și trebuie, la un moment, să vedem cum evoluează și s-ar putea să ajungem să avem nevoie să aplicăm restricții zonale, locale, în anumite zone. Deci, este posibil.

Știți care este treaba? Nu știu dacă mai e posibil să spuneți Stop la mare! acum. În primul rând, nici legislația nu permite acest lucru. Nu mai avem. Acum, să vin să mă pronunț pe această chestie, cu marea sau cu muntele sau cu altele, n-am să o fac. N-am decât un singur lucru să spun: atenție, pentru că dacă situația se agravează și unele zone, în care creșterea este mult mai mare decât în altele, este posibil ca anumite zone să ajungă să fie izolate", a declarat Raed Arafat la un post TV.

Întrebat dacă se vor pune noi restricții, secretarul de stat a spus că totul depinde de cifre, dacă vor arăta o creștere a cazurilor de coronavirus. În orice caz, restricțiile vor viza anumite zone, nu întreaga țară, a declarat Raed Arafat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-13Parerea ta...

REZOLVARE
13 Iul 2020

ba dute la cioroi tai si spunele lor . cum este acum in palestina ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz