2020-01-29 14:06

Raed Arafat, la locul unde s-a prăbuşit elicopterul SMURD

 |  09:28
Raed Arafat, la locul unde s-a prăbuşit elicopterul SMURD

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a ajuns vineri dimineață, în Republica Moldova, la locul unde s-a prăbuşit elicopter SMURD. În urma accidentului, patru persoane şi-au pierdut viaţa, transmite Agerpres.

Un elicopter SMURD s-a prăbușit, joi, în zona raionului Cantemir, localitatea Haragâș, din Republica Moldova, în urma accidentului murind patru persoane, şi anume: comandorul Doru Gavril, 53 de ani (comandant), căpitan-comandor Voicu Șocae, 36 de ani (copilot), dr. Mihaela Dumea, 39 de ani (medic specialist medicină de urgență, asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ''Gr. T. Popa'' Iași), și Gabriel Sandu, 38 de ani (asistent medical principal medicină de urgență).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

FBI
03 Iun 2016

Tatal lui Omar Hayssam era FRATE cu tatal lui Raed Arafat! Cand au fugit din Iordania in Romania, tatal lui Arafat, Ferzat Hayssam (fost sef al serviciilor secrete iordaniene, dat afara din Intelligence si considerat persoana non-grata in Iordania si Palestina) i-a facut rost de un pasaport fals schimbandu-i numele, in Arafat! Pe numele lui Arafat Raed (nu s-a nascut in Siria, si nici Omar nu s-a nascut in Siria, ci ulterior si-au luat cetatenia siriana!) in Palestina si Iordania, exista mandat de ARESTARE, imprescriptibil, pe viata, pentru infractiunea de DEZERTARE din armata! Domnul Prim-Ministru Ciolos, cereti SRI si SIE sa va dea mapele informative despre istoricul lui Arafat! O vor face cu deosebita placere! Domnul Prim-Ministru Dacian Ciolos, Legea Sigurantei Nationale precum si Legea Combaterii Terorismului, INTERZIC ca un individ ce are in familie rude (pana la GRADUL IV inclusiv) care sunt suspectate sau, si mai grav, CONDAMNATE de catre o instanta din Romania pentru TERORISM INTERNATIONAL, sa detina functii in STATUL ROMAN! In plus, suntem singura tara din lume in care un dezertor din armata altei tari da ordine ofiterilor tarii mele (Arafat fiind acum secretar de stat in MINISTERUL DE INTERNE!). Domnul Prim-Ministru, nu repetati greseala fostului Prim-Ministru care, desi a fost informat (cautati mapele informative ale SRI si SIE inregistrate legal la Cabinetul Primului Ministru cu privire la obiectivul Arafat!), in loc sa il demita din Ministerul Sanatatii unde Arafat era secretar de stat, si-a permis sa creeze o structura pe care s-o conduca Arafat in... MINISTERUL DE INTERNE! Este o incalcare a SIGURANTEI NATIONALE fara precedent in lume! Nu ii cereti demisia lui Arafat, domnul Prim-ministru! Va reamintesc ca exista si institutia DEMITERII! DEMITETI-L!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine