2020-01-25 13:37

Rafale de vânt în Capitală. De sâmbătă, lapoviță și frig

 |  16:58
Rafale de vânt în Capitală. De sâmbătă, lapoviță și frig

Meteorologii avertizează că temperaturile vor scădea dramatic, începând de sâmbătă, ducând la apariţia de precipitaţii sub formă de lapoviţă în Bucureşti. În zona de nord a Moldovei a început să ningă încă de vineri la prânz.

Rafalele de vânt care s-au înregistrat vineri  în Capitală au reușit să provoace haos pe străzi.  Doi copaci s-au prăbușit, unul pe carosabil, pe strada Doamna Ghica, iar celălalt peste o mașină, pe strada Podul Giurgiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime însă, potrivit avertizărilor emise de Administrația Națională de Meteorologie, vântul va sulfa în continuare cu putere.

Citește și:

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de vânt valabilă până vineri la ora 20.00 în București și județele Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău și Braila. Potrivit mesajului meteo, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși, la rafală, viteze de 55...65 km/h, izolat 75 km/h.

În ceea ce privește temperaturile, acestea au scăzut cu aproximativ 20 de grade în ultimele zile, potrivit meteorologilor și se vor menține reduse până la mijlocul săptămânii viitoare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 spre 26 octombrie, se vor înregistra temperaturi foarte scăzute, cele mai mici ajungând, în Moldova şi depresiunile din Transilvania, la -12 şi la -14 grade în timpul nopţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine