2020-05-29 04:33

Rafinăria Lukoil din Ploieşti şi-a întrerupt activitatea. Procurorii au făcut percheziţii într-un dosar de evaziune

 |  07:36
Rafinăria Lukoil din Ploieşti şi-a întrerupt activitatea. Procurorii au făcut percheziţii într-un dosar de evaziune

Rafinăria Lukoil din Ploiești şi-a întrerupt activitatea , la numai o zi de la percheziţiile procurorilor într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul adus bugetului de stat în acest caz este estimat la 230 milioane de euro.

Surse apropiate anchetei, citate de Mediafax, au precizat, că oprirea producției a început vineri după-amiază și durează 24 de ore, conform procedurilor standard.

De asemenea, angajații companiei nu au fost anunțați în legătură cu motivele care stau la baza acestei decizii.

Parchetul Curţii de Apel Ploieşti a precizat, într-un comunicat de presă, că au fost făcute 23 de percheziţii la sediile societăţilor comerciale S.C. PETROTEL LUKOIL S.A. Ploieşti, S.C. LUKOIL ENERGY & GAS ROMÂNIA S.R.L., S.C. LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L., S.C. AGENŢIA LUKOM-A-ROMÂNIA S.R.L., S.C. TP LOG SERVICES S.R.L., toate din Ploieşti.

În acest dosar, instrumentat de Parchetul Curții de Apel Ploieşti, se fac cercetări pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Sursa citată a mai precizat că prejudiciul estimat până în prezent este de 1.039.019.829 de lei (230 de milioane de euro), din care 505.421.252 lei (112 milioane euro) din evaziune fiscală și 533.598.577 lei (118 milioane euro) din spălare de bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine