2020-07-11 00:29

Raluca Turcan LINIȘTEȘTE pensionarii: ”Sunt bani pentru majorarea pensiilor!”

 |  17:41
Raluca Turcan LINIȘTEȘTE pensionarii: ”Sunt bani pentru majorarea pensiilor!”

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că sunt bani alocați pentru creșterea pensiilor și că nu există motiv de îngrijorare pentru români.

"Premierul a afirmat astăzi că există bani alocați pentru creșterea pensiilor. Și o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: Românii nu au de ce să se îngrijoreze. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare și a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupați de bunăstare. Am luat o serie de măsuri care, într-adevăr, țintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte și românii să aibă bunăstare. Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie în permanență rostogolit, atâta timp cât în bugetul de stat lăsat în brațe de guvernul precedent am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a spus Turcan. 

Declarația făcută de Raluca Turcan vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, premierul Ludovic Orban spunea că majorarea pensiilor cu 40% din luna septembrie nu mai poate fi sigură. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz