2019-08-23 19:19

RAR: Aproape 32% din mașinile verificate, în 2018, în județul SIBIU, au fost găsite neconforme

 |  13:55
RAR: Aproape 32% din mașinile verificate, în 2018, în județul SIBIU, au fost găsite neconforme

Registrul Auto Român (RAR) a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată ţara. Din totalul acestora, în județul Sibiu, au fost verificate 1.804 vehicule, din care 31,82 % au fost găsite neconforme, două maşini prezentând chiar un pericol iminent de accident, informează un comunicat de presă al RAR.

Puțin mai mult de 1% din vehicule prezentau probleme legate de inspecția tehnică periodică (ITP fals, expirat sau anulat). În urma controalelor mixte, desfăşurate de RAR şi Poliţia Rutieră în județul Sibiu, în anul 2018, au fost aplicate 523 de amenzi contravenţionale și au fost retrase 398 de certificate de înmatriculare.

Rezultatele controalelor desfăşurate în trafic NU reflectă starea generală a parcului auto din România, deoarece echipajele mixte RAR - Poliţie opresc pentru verificare doar acele vehicule care sunt susceptibile de a prezenta defecțiuni, se arată în comunicat. Cele mai multe probleme au fost descoperite la instalaţia electrică de iluminare şi semnalizare, sistemul de reducere a emisiilor poluante, punţi, jante, anvelope şi suspensie, vizibilitate precum şi la sistemele de frânare şi direcţie.defecţiuni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray