2020-07-15 15:53

RAR, reprezentat la aniversarea a 60 de ani de la înființarea Secției Autovehicule Rutiere, din cadrul Facultății de Transporturi a UPB

 |  12:29
RAR, reprezentat la aniversarea a 60 de ani de la înființarea Secției Autovehicule Rutiere, din cadrul Facultății de Transporturi a UPB

Registrul Auto Român (RAR) a fost reprezentat, miercuri, la aniversarea a 60 de ani de la înființarea Secției Autovehicule Rutiere din cadrul Facultății de Transporturi a Universității Politehnica din București (UPB).

Directorul general al RAR, ing. George-Adrian Dincă, absolvent al acestei specializări și de partener al UPB, a fost invitat să participe la evenimentul aniversar și să le vorbească studenților, profesorilor și foștilor săi colegi.

„Să vă imaginați că pe porțile acestei facultăți, care înglobează studii de licență, masterat și doctorat, poate intra un tânăr în formare și, în câțiva ani, să iasă un doctor, poate cel mai înalt nivel de recunoaștere a studiilor. Să nu credeți că sunt doar cuvinte mari, spuse la ceas aniversar! La Secția Autovehicule Rutiere nu este o fabrică de diplome, ci un mediu în care, prin rigurozitatea și exactitatea științelor, se formează profesioniști capabili să exceleze în orice instituție sau firmă din domeniu", a afirmat ing. George-Adrian Dincă.

Alături de directorul general al Registrului Auto Român au fost prezenți și șefii mai multor departamente și structuri ale instituției, absolvenți ai Universității Politehnica din București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz