2019-12-05 16:54

RATB bagă pe trasee încă 100 de vehicule

 |  09:35
RATB bagă pe trasee încă 100 de vehicule

Cu doar câteva ore înainte de anunţul de demitere a conducerii, RATB a transmis informaţia că de astăzi, pe străzile Capitalei vor circula cu 100 de vehicule mai mult. De săptămâna viitoare, 22 de vehicule vor fi introduse suplimentar în circulaţie.

Ca urmare a dispozițiilor Primarului General Gabriela Firea, pentru asigurarea transportului public de suprafaţă în condiţii de iarnă, RATB a dispus, vineri, 6 ianuarie 2017, suplimentarea programului de transport, pentru zilele de sâmbătă-duminică, cu un parc de 70 de autobuze, 10 troleibuze şi 20 de tramvaie. Cele 100 de vehicule reprezintă parcul de rezervă pentru zile de sărbătoare, cu personalul aferent, în regim de lucru suplimentar. În ceea ce privește programul pentru zilele lucrătoare, începând de luni, 9 ianuarie 2017, parcul va fi suplimentat cu toate vehiculele disponibile, inclusiv cele ieşite din reparaţie: 18 autobuze, trei troleibuze şi trei tramvaie”, spune RATB.

RATB nu se spune însă nimic despre deszăpezirea staţiilor, care a fost motivul supărării primarului general.

“Staţiile RATB nu erau curăţate de dimineaţă. De asemenea, timpii de aşteptare au fost îndelungaţi, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu şi nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunţe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face faţă unui moment atât de important”, şi-a explicat Firea decizia. Primarul general a menţionat că directorul general interimar al RATB, Radu Orzaţă, face parte din Consiliul de Administraţie, urmând să fie demis în mod automat. Edilul general a apreciat că în cazul RATB a fost vorba de management defectuos, în condiţiile în care în cadrul unei şedinţe CGMB reprezentanţii regiei au precizat că sunt pregătiţi pentru perioada de iarnă, din punct de vedere al numărului de maşini, dar şi al numărului de angajaţi care pot curăţa staţiile de autobuz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-07Parerea ta...

îN SFâRșIT!
07 Ian 2017

Foarte bine! Bravo!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray