2020-08-13 00:52

RATB: Linia 41 de tramvaie, suspendată în acest weekend

 |  10:42
RATB: Linia 41 de tramvaie, suspendată în acest weekend

RATB a anunţat, într-un comunicat de presă, că linia 41 de tramvaie va fi suspendată în acest weekend din cauza lucrărilor de revizie. Acestea vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât și rețeaua electrică de contact și peroanele pentru călători.

„Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înființează linia navetă de autobuze 641, care va funcționa între terminalul 'Piața Presei Libere' și terminalul ,,Ghencea' pe Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crângași, Str. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea. Autobuzele vor opri, pe sensul către terminalul 'Ghencea', pe Bd. Mărăști, în stațiile ,,Oprire', amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, în stațiile ,,Oprire', amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Sos. Crângași și Str. Virtuții, în stațiile liniei 178, precum și în noua stație ,,Oprire', înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brașov, în stațiile liniilor 105, 173 si 221, precum și în noua stație ,,Oprire', situată după intersecția cu Bd. Timișoara; în terminalul Ghencea, în stațiile liniei 221”, precizează RATB.

Sursa citată mai menţionează că „pe sensul către terminalul ,,Piața Presei Libere', autobuzele vor opri pe Str. Brașov, în stațiile liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații ,,Oprire', situate după intersecția cu Drumul Taberei — ramura de nord respectiv înainte de Bd. Timișoara; pe Str. Virtuții, în noua stație ,,Oprire', amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii, apoi în stațiile liniei 178; pe Sos. Crângași, în stațiile liniei 178; pe Str. Turda, în noua stație ,,Oprire', amplasata după Pasajul Grant; pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, în noua stație ,,Oprire', amplasata după intersecția cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăști, în noua stație ,,Oprire', amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în stațiile liniei 330; în terminalul Piața Presei Libere, în stațiile liniei 449”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz